Lisä - ja yhteystiedot

Uusia liikkumispalveluja voi syntyä, kun dataa on saatavilla avoimien rajapintojen kautta ja markkinoille tulo mahdollistetaan myös uusille ja pienille yrityksille.

Liikkumisen rajapinnat on paikka, josta toimijat saavat ajankohtaista tietoa alan käytänteistä rajapintojen avaamisessa sekä Traficomin sidosryhmäyhteistyöstä liikennemarkkinoiden toimijoiden kanssa

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin liikennemarkkinaverkosto

Traficomin liikennemarkkinaverkosto vastaa viraston liikennemarkkinoiden avaamisen edistämisestä 
Sen tehtävänä on mahdollistaa markkinoiden avautumista valvomalla liikennepalvelulain mukaisten velvoitteiden toteutumista sekä edistämällä alan toimijoiden välistä yhteistyötä.

Traficomin liikennemarkkinaverkosto ylläpitää Liikkumisen rajapinnat -sivustoa ja koordinoi rajapintakäytäntöjen ja lippu- ja maksujärjestelmien yhteentoimivuuden edistämistä koskevaa sidosryhmäyhteistyötä.

Sujuvien liikennepalveluiden verkosto

Sujuvien liikennepalveluiden verkosto on kaikille liikkumispalveluiden parissa toimiville ja niistä kiinnostuneille avoin yhteistyöverkosto. Verkosto toimii Traficomin liikennemarkkinaverkoston sidosryhmäyhteistyön foorumina. Sen tarkoituksena on jakaa tietoa ja kehittää käytäntöjä rajapinnoista sopimiseen ja lippu- ja maksujärjestelmien yhteentoimivuuden edistämiseen.

Tilaa uutiskirje ja liity Sujuvien liikennepalveluiden verkostoon

Tilaa uutiskirje alla olevasta linkistä ja liity mukaan kaikille avoimeen verkostoon.

Sähköpostiosoite ja nimi tallennetaan Traficomin liikennemarkkinaverkoston sidosryhmärekisteriin. Traficom vastaa tietojen ylläpitämisestä ja tietoja hyödynnetään ainoastaan liikennemarkkinaverkoston sidosryhmäviestinnässä.

Traficomin Liikennemarkkinaverkoston yhteystiedot

Verkostojohtaja Jenni Koskinen
Johtava asiantuntija Päivi Karkkola

Tervetuloa keskustelemaan liikkumisen rajapinnoista Twitteriin tunnisteella #liikennemarkkina

Lähetä sähköpostia liikennemarkkinaverkostolle liikennemarkkinaverkosto(at)traficom.fi, tai etunimi.sukunimi(at)traficom.fi