Osallistu työpajoihin ja sidosryhmäyhteistyöhön

Vastaa Rajapintakäytäntöjen kehittämistä koskeviin kysymyksiin 30.8.2020 mennessä

Sujuvien liikennepalveluiden verkoston webinaarissa 12.6.2020 esitettyjen kysymysten tarkoituksena on kuulla toimijoiden, ja kaikkien liikkumispalveluiden kehittämisestä, näkemyksiä miten osapuolten luotettavuutta koskevien arviointikriteerien kehittämistä ja federoitua tunnistamista puolesta-asioinnissa tulisi edistää, ja millaisia seikkoja niiden työstämisessä on huomioitava. Saatujen vastausten perusteella työtä jatketaan Traficomin järjestämissä tilaisuuksissa yhdessä verkoston kanssa tulevana syksynä.

Kysymyksiin vastataan anonyymisti. Vastauksia toivotaan kaikilta asiasta kiinnostuneilta. Vastata voi yhtälailla joko palveluntarjoajan tai yrityksen tai omasta henkilökohtaisesta näkökulmasta.

Saadut vastaukset kerätään yhteen ja niiden perusteella suunnitellaan ja jatketaan rajapintakäytäntöjen kehittämistä syksyn 2020 tilaisuuksissa.

Vastaa arviointikriteereiden kehittämistä ja federoitua mallia puolesta-asioinnissa koskeviin kysymyksiin 30.8.2020 mennessä

Sujuvien liikennepalveluiden webinaarin 12.6.2020 materiaalit löydät Materiaalit-sivulta, linkki materiaaleihin (Ulkoinen linkki)

Puolesta-asiointia koskeva lainsäädäntö löytyy liikennepalvelulain IV Osan 2 luvusta linkki Finlexiin (Ulkoinen linkki) 

Rajapintakäytännöt (aiemmat ns. käytännesäännöt) löydät Rajapintakäytännöt-sivulta, linkki rajapintakäytäntöihin (Ulkoinen linkki)

Tilaa uutiskirje ja liity Sujuvien liikennepalveluiden verkostoon

Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liikennemarkkinaverkosto(at)traficom.fi liityt Sujuvien liikennepalveluiden verkostoon ja saat verkoston tiedotteet ja työpajakutsut sähköpostiisi.

Sähköpostiosoite ja nimi tallennetaan Traficomin liikennemarkkinaverkoston sidosryhmärekisteriin. Traficom vastaa tietojen ylläpitämisestä ja tietoja hyödynnetään ainoastaan liikennemarkkinaverkoston sidosryhmäviestinnässä. 

Lisätietoja: